Permis de lucru si de studiu

A doua emigrare online dating

Dupa ce faciScrisoarea de la serviciu si adeverinta

Va vor fi de ajutor la immigration. Asteapta-te la intrebari foarte directe despre starea ta materiala, despre ce poti tu sa oferi etc.

Scrisoarea de la serviciu si adeverinta ca esti angajat si dispui de concediu in perioada respectiva sunt foarte importante pentru dosar. Dupa ce faci rost de toate actele, trebuie sa depui cererea la oficiul care elibereaza permisul sau viza dorita. Pentru a lucra in Canada pentru o anumita perioada de timp, trebuie sa obtii un permis de munca specific. Du exemplarul definitiv, corect si integral completat la ambasada. Sper ca e de folos, si ca n-a plictisit pe nimeni.

Daca vrei faci mai multe drumuri, e bine sa platesti pentru intrarile multiple. Cunosc baieti ce lucrau doar in weekend si castigau cat altii intr-o saptamana. Daca la ambasada ti se cere sa folosesti numai formularele de acolo, cel putin vei avea deja experienta completarii celor de acasa. Femeia se foloseste de tine si iti da papucii a doua zi.

Daca mergi la o ruda, o scrisoare de invitatie din partea acesteia este foarte folositoare pentru dosarul tau de viza turistica. Si asta din cauza ca unii sunt prea bogati, iar altii prea saraci.